Den første rose – Dagens blomst.

Så oprandt dagen endelig, hvor sommerens første rose blomstrer i vores have! Hvert år er det denne smukke rose med navnet Stanwell Perpetual der blomstrer først, og det er også den “der lukker og slukker” rosenfesten i vores have. Den blomstrer simpelthen mere eller mindre uafbrudt fra juni til primo oktober! Rosen er en engelsk vildrose. Den blev fundet i en have i byen Stanwell i det engelske grevskab Essex. Fordi den blomstrer så flittigt igennem hele sommeren fik den også tilnavnet Perpetual, som betyder uophørligt eller uafbrudt. Rosen er en pimpinelle rose.

Lige nu byder haven på ny udsprungne blomster hver dag. Det er så hyggeligt lige at tage runden rundt i haven hver dag efter arbejde og finde dagens blomst. For øjeblikket er der mange af vores Geranium der blomstrer. Dem må jeg lave et specielt blog indlæg om i weekenden.

Reklamer

2 thoughts on “Den første rose – Dagens blomst.

 1. …….og jeg har set i massevis af blomstrende roser i Rosenhaven i Rom idag! Tænkte på dig – det var så smukt med alle de roser 🙂

  Like

  • Tak fordi du tænkte på mig 🙂 Hvor ville jeg ønske, at jeg havde været med dig i dag i Rom og set på roser! Men ok, der er nu også dejligt vejr i DK i disse dage og masser af roser på vej i haven! Fortsat god tur dernede i Rom!
   Knus, Ul

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: