Geranier og Rabarberkage

Det har været en rigtig dejlig havedag i dag. Jeg har sprøjtet roserne mod bladlus og andet utøj, og samtidig fik de også noget mod rust og meldug. Jeg bruger Baymat Calypso mod insekter og Baymat Ultra mod svampesygdomme. Jeg skulle egentlig have sprøjtet 1. gang for en måned siden, men bedre sent end aldrig forhåbentlig. Nu hvor alle roserne står med knopper, er forventningens glæde stor hos mig. Endnu en rose har allerede blomstret i flere dag – En Moyesii-hybrid der hedder Marguerit Hilling. Men jeg går og venter på det helt store flor, før jeg vil vise dig fotos af den. Så du må vente et par dage endnu.

Indtil da vil jeg vise dig en selskabsplante til roserne, som jeg er meget glad for. Det er geranium eller på dansk storkenæb. De findes i et utal af varianter. Den ene mere smuk end den anden. Jeg har nok mellem 8-10 forskellige slags i haven. De blomstrer næsten alleammen nu.

Til eftermiddagskaffen på terrassen havde jeg bagt Rabarberkage med marengslåg. Det er den kage, som indtil videre har fået flest hits på min blog. Og det kan jeg godt forstå, fordi den er bare god! Og tænk , jeg høstede endnu engang 400 g rabarber i haven! De er alligevel ved at blive til noget.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: