Marengs med flødeskum og jordbær – Meringue with cream and strawberries.

Jeg har ikke turdet, at give mig i kast med Esse komfuret her i Rose Lea Cottage. Det vil tage en krig, at varme det store støbejernskomfur op til noget der ligner 200 grader eller der omkring. Det kunne være sjovt, men det er ikke ligefrem varme vi mangler her i England for tiden. Vi har haft over 25 grader varmt i 10 dage. Noget der er helt uhørt her i Lake District, som er det sted i England hvor der gennemsnitlig falder mest regn om sommeren! Alle fortæller os, hvor heldige vi er med vejret. Jo, tak! Men det er nu ikke det bedste vejr til at bestige bjerge og bakker i. Vi må enten meget tidligt op om morgenen og afsted ( og det er svært for min familie!) eller vi må tage en aften vandretur. Det gjorde vi i går aftes, og det var så smukt omkring Buttermere Lake ved solnedgang.

I dag tog vi en mere afslappende dag og kørte til Holker Hall & Gardens. Det var et smukt slot med en meget fin have med mange smukke blomster og megen inspiration til den hjemlige parcel. De havde også et skønt tea room!

Tilbage til den manglende kagebagning i ferien! Der er heldigvis nemme og gode kager at lave alligevel, hvis man snyder lidt. Jeg snød lidt i dag og købte nogle kæmpe kyskager eller Meringues som de hedder i England. Da vi kom hjem plukkede vi jordbær i haven og fyldte de halverede kyskager op med flødeskum og jordbær. Det var en stor succes! Du kan selv bage kyskager. Det er meget nemt. Find opskriften her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: