Formiddagshygge i november – tanker om jul, kager og barndomsminder.

Tænk, det er snart jul! Vi bliver mindet om det overalt, hvor vi færdes for tiden. Men jeg nægter at lade mig stresse, fordi jeg når det jeg når – og ikke mindst det jeg har lyst til at nå.  Og der er laaang tid til jul endnu! Selvom mine børn plager mig, så bliver der ikke julepyntet før tidligst 1. søndag i advent. Derfor kan jeg jo godt sidde her en lys november formiddag og hygge mig med bøger om juleklip og julebag. Blandt dem faldt jeg over denne fine bog fra min barndom – Bo Bedres Julebog  fra engang i 70’erne. Det er jo helt retro chik det hele. Sjovt! Jeg kan genkende så meget af  juleklippene. Min far flettede næsten alle modellerne af julehjerterne, og mange af dem hænger i dag på min families juletræ. Det er helt hyggeligt at sidde her og læse julebøger, spise de første mandariner og den første Julebolle fra Lagkagehuset i år. På bordet pynter de fine Amaryllis, som jeg købte i går. Pludselig føles det lidt som jul her en lys novemberformiddag….

Er du begyndt på at julebage? Eller er du også bare i planlægningsfasen ligesom mig?

Hvis du også elsker Juleboller fra Lagkagehuset, så har jeg en opskrift der minder meget om dem. Find min opskrift på Juleboller ved at klikke her.

Reklamer

5 thoughts on “Formiddagshygge i november – tanker om jul, kager og barndomsminder.

  1. Jeg har fundet julerræet frem og pyntet det med lyskæde og julekugler 😉 Jeg har ikke planlagt kager og andet endnu. Har købt lidt julegaver og er ved at strikke nisser 🙂

    Like

  2. Kære Ulrika,
    jeg er ligesom dig også mest i planlægningsfasen.. Købte i sidste uge en amarylis som nu er udsprunget i 3 blomster.. det er næsten for tidligt.. men den synes vist det er nu den skal springe ud.
    Igår i Rema1000 var der flotte kalenderlys og andet julepynt – købte både lys og fine stjerner til selv flet.. Men julepynten kommer heller ikke frem endnu:-)

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: