Pandekager med kærnemælk til søndagsmorgenmaden!

Findes der noget bedre end en søndag morgen, hvor man kan sove længe, og har tid til at lave en ekstra god morgenmad? Min familie elsker, når der er pandekager til morgenmad. Sidste søndag legede vi, at det var sol og sommer allerede og spiste jordbær og ahornsirup til pandekagerne. Det er jo bare godt! Og selvom det absolut ikke engang føles som forår endnu, så smagte jordbærrene overraskende sødt. Al slags frugt er godt at servere til pandekagerne – Feks kan jeg godt lide mango og granatæble og selvfølgelig med ahornsirup på toppen! God weekend!

Pandekager med kærnemælk ca 16 stk:

  • 150 g hvedemel
  • 1 spsk rørsukker
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 2½ dl kærnemælk
  • 1 æg

Bare hæld alle ingredienser i en skål og pisk det sammen til en glat dej. Steg dem på panden i smør.

    Reklamer

    Skriv et svar

    Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

    WordPress.com Logo

    Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

    Twitter picture

    Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

    Facebook photo

    Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

    Google+ photo

    Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: