Om mig

 

IMG_20180814_115057_913

Jeg elsker musik, kager og roser!

Småkager, muffins, kringle, frugttærte, marengs, lagkage, brownies, kanelboller…. Ja, alle slags kager du drømmer om bliver bagt i mit køkken.

Det daglige brød bager jeg også gerne selv. Nogen gange kan det være de hurtige hvedeboller og andre gange er det langtidshævede fuldkornsboller. Det eneste jeg stadig ikke har bagt selv, er rugbrød. Det kommer måske..

En anden hobby er min have, hvor jeg dyrker roser. Det er næsten altid blomster og roser fra min egen have der pynter på billederne på bloggen.

Alle mine indlæg og alle fotos er mit værk. Hvis du gerne vil bruge en af mine opskrifter, så er du velkommen. Men husk at linke tilbage til mig! Derimod vil jeg gerne have have, at du tager kontakt til mig pr. mail, hvis du vil låne et af mine billeder. Skriv til: dengladekagekone@gmail.com

Hvis jeg bruger andres opskrifter vil det fremgå af indlægget, eller jeg linker til opskriften.

Jeg reklamerer ikke for nogen firmaer på min blog. Det er ene og alene min egen pengepung der køber ind. Derfor kan du stole på, at mine anbefalinger kun er udtryk for min egen smag og holdninger.

Jeg glæder mig til at dele min bageglæde med dig!

Kærlig hilsen Ulrika – Den glade kagekone

24 thoughts on “Om mig

 1. Hej Ulrika.
  Dn blog kom faktisk op da jeg søgte på den glade kagekone på google så det virker da åbenbart allerede :-). Jeg skal da prøve de cookies i eftermiddag efter prøven 🙂

  Like

  • Hej!
   Tak! Kig endelig forbi igen! Det er så sjovt at dele min passion- kager, fotos og roser. Del gerne på bloggen, hvis du afprøver en af mine opskrifter! Temaet: Nemme kager er det stadig interessant for dygtige bagekoner, ligesom dig?
   Kh Ul

   Like

 2. Dejlig blok, skal prøve nogle af dine dejlige kager, kommer forbi og skal have undervisning i hvordan jeg passer mine roser. Joan

  Like

  • Hej Joan!
   Tak! Du kommer bare – jeg har garanteret kaffe på kanden og en kage i ovnen! 🙂 Og om få måneder kan vi sidde på terrassen og kigge på roserne! Jaah! Foråret er på vej!
   Kh Ulrika

   Like

  • Tak! Ja, der er dejligt i haven om sommeren! Men nej, jeg bruger ikke roserne i mad eller kager, fordi jeg sprøjter dem! Ja, det er skammeligt! Men når vi har så mange som vi har, så ville det være ærgerligt, hvis de lige pludselig stod helt afpillede og fulde af rust allesammen på en gang. Og de bliver nu engang flottest, hvis du både gøder, vander og sprøjter!

   Like

 3. Hej Kagekone Ulrikka
  Sikke en blog! Jeg er SÅ tilfreds med, at jeg ikke finder cupcakes hos dig, men dejlige uartigt lækre kager som vor mor ville have skammet sig over ikke at bage.
  Jeg er selv meget optaget af roser, og ser pludselig en rose som jeg har arvet fra dem ser havde min have før mig.
  Det er den rose til højre over Solhatten med den fine admiral sommerfugl på toppen. H ad hedder den, ved du det?
  Cello knus
  Ane

  Like

 4. Hej Ane,
  Tak for hyggelig hilsen! Nej, Cupcakes er ret uinteressante synes jeg. Det er kager for syns skyld og ikke for smagen!
  Roser er bare skønne! Og sikken dejlig tid vi rosen-elskere går i møde lige nu. Hvis du klikker på selve billedet eller fører musen over billedet, så vil der som regel komme et navn frem på blomsten eller rosen. Jeg har en stor notesbog, hvor jeg skriver alle planter jeg køber eller får, ind i. Men det glipper alligevel nogen gange. F.eks. se dagens post hvor jeg søger et navn på en rose. Den rose du efterlyser et navn på, er en Austin rose og hedder Queen of Sweden.
  Kh Ulrika

  Like

 5. Kære Ulrika.!
  Manglede lige en opskrift på en hurtig, lækker æblekage og vips, så havde den glade kagekone en….kærlig hilsen og knus til jer alle

  Like

 6. Pingback: Kokketraef.dk - Kokketræf / Mad / Vin / Nysgerrighed

 7. Kære Ulrika.
  Jeg har været pebernøddebager i dag, jeg kunne ikke huske teksten i sangen, så jeg brugte din opskrift. Jeg må sige at det er de bedste pebernødder jeg har smagt til dato.
  Glædelig Jul.
  Kærlig hilsen 🎶 Finn

  Like

  • Kære Finn!
   Tusind tak! Det glæder mig, at du kan lide min opskrift. Jeg synes også selv, de er det bedste der findes. Der er dog en hage, og det er, at det kan være svært at stoppe igen, når man først har spist den 1. Pebernød. Derefter bliver man bare ved og ved 😄
   Rigtig glædelig jul til dig og dine 😘
   Knus fra Ulrika

   Like

 8. Hej Kagekone
  Jeg ser i en af dine opskrifter, at du anvender keramiske tærtesten. Hvor kan jeg få fat i sådan nogle sten? Lyder ski som om, de er smarte at have 🙂
  Bedtse hilsner fra
  Helle

  Like

 9. Hej med din. Ligesom dig er jeg også halv svensker. Dvs født og opvokset i nord Sverige. Jeg dyrker jo meget af det svenske og dermed også de svenske kanel bullar!! Dem er jeg jo nærmest flasket op med og husker min mamma bagte dem. Jeg vil gerne bruge din opskrift 🙂 Hej då og tak på forhånd

  Like

  • Tjena Elisabeth!
   Tak for din hilsen! Det er bare at komme i gang i køkkenet 😉 Der er masser af svenske opskrifter på bloggen. Du kan evnt bruge tagget svensk opskrift. God fornøjelse!
   Kh Ulrika

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: